Virginia Hotel- Luxury hotel since 1985

De Beleving

Mustique

Het prachtige gebouw waar Mustique Suites in gesitueerd is, is in 1935 gebouwd en had oorspronkelijk een winkel op de begane grond en woonruimtes op de eerste verdieping.
meer

Otrobanda

Wanneer u op zoek bent naar meer dan alleen een typische Caribische bestemming, bent u op de juiste plek. Ervaar Curaçao vanuit het perspectief van een local tijdens uw verblijf.
meer

De Beleving

Vandaag de dag is een groot deel van Otrobanda mooi gerestaureerd. Zodra u de bekende Koningin Emma Brug, oversteekt wordt u begroet door de kleurrijke winkeltjes.
meer

Wat te doen

Het gerestaureerde, historische gebouw van Mustique Suites ligt in de wijk Otrobanda en de haven, winkels, restaurants, bars en andere attracties liggen allemaal op loopafstand.
meer

De Beleving

Vandaag de dag is een groot deel van Otrobanda mooi gerestaureerd. Zodra u de bekende Koningin Emma Brug, gebouwd in 1988 door de Amerikaanse vertegenwoordiger Leonard B. Smith, oversteekt wordt u begroet door de kleurrijke barretjes, restaurants en winkeltjes aan de waterkant.

Neem deel aan de feesten, markten en andere activiteiten die vaak gehouden worden op het grote Brion Plein aan de voet van de brug. Of verken het mooie gerestaureerde fort, Riffort Village, met uitstekend uitzicht op het water, vijfsterrenrestaurants, musea en kunstgalerieën, live muziek, winkels en privéstranden. Koopjesjagers kunnen hun hart ophalen in de vele kleine kleding-, souvenir- en elektronicawinkeltjes in de hoofdstraat, Breedestraat genoemd, en haar zijstraten en steegjes.

kleurrijke inwoners

Ontmoet de kleurrijke inwoners onder het viaduct of verwonder u over de schoonheid van de Nederlandse koloniale architectuur in Kurá Hulanda. Leer meer over de geschiedenis van het eiland in een van de vele musea: het Curaçao Museum, de Fort Kerk, het Curaçao Maritiem Museum en het Kurá Hulanda museum. Na een drukke dag kunt u genieten van een show in het Luna Blou theater of La Tentashon. Of kijk naar de schepen als ze de haven binnenkomen of verlaten op een van de terrassen aan de waterkant onder het genot van en cocktail. We raden u aan om een rondleiding te doen op de late middag door het historische deel van Otrobanda waar u het leven uit de 19e, 20e en 21e eeuw kunt ervaren. Wilt u Otrobanda beleven? Boek vandaag nog een kamer!